Rólunk

Ügyfeleink részére ipari hűtés- és klímatechnikai, valamint hőszivattyús megoldásokat kínálunk a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig. 30 évnyi tapasztalatunkat felhasználva segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Vállaljuk vendéglátóipari hűtőtechnikai eszközök telepítését, javítását, lakossági és ipari klímaberendezések és hőszivattyúk telepítését karbantartását, tisztítását és javítását, valamint egyedi hűtőkamrák tervezését, kivitelezését.

Szakembereink 1992-óta foglalkoznak hűtés- illetve klímatechnikai berendezések kivitelezési, üzemeltetési és javítási munkálataival, Baranya- , Somogy- és Tolna megye területén, 12 fő segítségével.

Az ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében, kollégáink folyamatos szakmai továbbképzésen vesznek részt, valamint a mindenkori környezetvédelmi előírásoknak megfelelő képzéssel, szereléshez szükséges eszközökkel rendelkeznek, és ebből kifolyólag a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által meghatározott évenkénti kötelező szivárgás vizsgálati feladatainak ellátására is jogosultak vagyunk.

NKVH azonosító: 17410

További információkért, árajánlatért fordulj hozzánk bizalommal!

  • több mint 30 év tapasztalat
  • partneri kapcsolat
  • minőségi termékek használata
  • precíz műszaki tervezés

Készséggel állunk rendelkezésedre! Ajánlatkérés, információkérés

Fordulj hozzánk bizalommal és segítünk megtalálni az optimális megoldást, legyen szó ipari hűtéstechnikáról, ipari vagy lakossági légkondíciónálóról, esetleg hőszivattyúról.